Ženski rally zopet nazaj

Po zasluženem dopustu se ženski rally spet vrača v svoje znane, stare kroge. Letos v malo spremenjeni postavi, z novim vodstvom, z novim imenom prireditelja, v skoraj že samostojnem društvu spet zremo na ceste in v oblake in stikamo glave skupaj na sestankih, iščemo sponzorje, da vam pričaramo še en nepozaben ženski turistični rally, tokrat že kar deveti po vrsti.
Tudi tokrat boste deležni vsega po malem, vsega kar ste vajeni – med nami – obljubljajo celo malce hitrejšo progo kot ponavadi – a ne se ustrašit prehitro, kot vedno bo še zmeraj zelo turistično :).

Letos se boste zapeljale nekam, kjer ste, a še niste bile… Toliko lahko izdamo, da sta nam ostali še dve lokaciji na cerkljanskem, kjer še nismo bili, od teh se bomo na eni ustavili letos, na drugi pa naslednje leto.

Tudi tega, kaj se bodo v vasi, kjer bo letos postanek, izmislili tokrat in kakšne preizkušnje vas čakajo na poligonu ob povratku v cilj, tako kot vedno ob tem času, še ne vemo, ker vsega pa tudi organizatorjem ne izdajo. Vse je še kar zavito v gosto meglo.

Na veliko žalost nekaterih, ki so imeli prav simpatične kostume, in na zadovoljstvo tistih, ki se za to niso odločile, pa smo letos organizatorji popustili in se odločili, da letos ne bomo podelili nagrade za najbolj izvirno opremljeno ekipo. To pa seveda ne pomeni, da se vam ni potrebno lepo urediti :), le nagrade letos ne bomo podelili.