Že sprejemamo prijave na jubilejni 10. rally

Do sedaj je na devetih rallyjih tekmovalo že 624 žensk, 297 posadk, skupaj pa so prevozile 412 km tras, predvsem po lokalnih cestah, voznice pa niso povzročile niti ene prometne nesreče.

Tudi tokrat bo tekmovanje potekalo vse popoldne, s pričetkom ob 14 uri, ko se bojo tekmovalke zbrale in jim bomo podrobneje predstavili progo, zaključilo pa z dobro glasbo in plesom do jutranjih ur.

Poleg vožnje bodo morale ekipe, tako kot vedno, pokazati tudi druge spretnosti na različnih družabnih igrah, kjer se vsakokrat domiselno vključijo domačini vasi, ki je izbrana za vmesno postajo rallyja. Čeprav imena vasi, ki jo bodo ekipe obiskale letos, še ne bomo izdali, prav tako pa tudi ne trase, dokler ne mine rok za prijave.

Za 10. obletnico smo pripravili še posebej pester izbor spremljevalnega programa. Tokrat se bojo na prireditvi predstavila društva in združenja, ki s svojimi aktivnostmi bogatijo življenje ljudem in turistom na Cerkljanskem. Med drugimi se bo predstavil tudi Zavod Varna pot, ki s svojimi preventivnimi in izobraževalnimi programi, strokovnim vplivom na spremembo zakonodaje namerava v slovenskem prostoru dvigniti družbeno in osebno odgovornost ter kulturo v cestnem promet.

Seveda že sprejemamo prijave preko naše strani (izpolnite prijavnico), lahko pa se prijavite tudi v trgovini Modiana na glavnem trgu v Cerknem. Pravila se niso spremenila, še vedno lahko tekmujejo ekipe, ki jih sestavljata najmanj dve polnoletni tekmovalki. Sodelujejo s svojim tehnično brezhibnim in registriranim avtomobilom in na lastno odgovornost. Seveda morajo upoštevati vsa pravila, ki jih določa Zakon o varnosti cestnega prometa. Tudi prijavnine letos nismo povišali in tako še vedno stane 15€ na osebo, za kar vsaka udeleženka dobi praktično darilo, topel obrok in predvsem zabavno (pre)izkušnjo.

Prijavite se lahko do srede, 2. septembra do 12. ure.

Za bolj oddaljene je Hotel Cerkno v sodelovanju z ŽTR poskrbel tudi za ugodno prenočišče (Rally paket), kjer lahko prespite v dvoposteljni sobi II. kategorije brez zajtrka za 20€, v sobi I. kategorije pa za 31 € na osebo. Za zajtrk je dodatno potrebno doplačati 5€ na osebo.

Pridite in se veselite skupaj z nami!