Jutri gre zares

Jutri bo šlo zopet zares. Letos bo to dan Društva Prijatelji Cerknega. Dopoldan po 8. uri bomo na trgu pred fontano pripravili zopet Bolšji sejem, kjer boste na vseh petih stojnicah imeli veliko izbire raznoraznega blaga, ki ga prodajalci ne rabijo več, nekomu drugemu pa lahko še kako za prav pride.

Popoldan bomo vsi zopet adrenalinsko razpoloženi dihali z tekmovalkami na 13. Ženskem turističnem rallyju. Startale bojo ob 15. uri, nazaj pa bojo prišle od 18-19h, vmes pa se bojo zabavale še na družabni igri v sodelovanju z društvom ene izmed vasi na poti, ki jo bomo razkrili jutri. Po prihodu v cilj bojo tekmovale še v poligonu, po koncu katerega se bo dokončno razkrilo, katera ekipa je bila najboljša.

Da pa nam ne bi tekmovalke ušle domov takoj po tem, in da poleg tekmovalk pride še kdo drugi (seveda več kot nas je, bolj je veselo), je tu seveda še večerno dogajanje. To bo zabava za vse, ki imate radi dobro glasbo, da malo posedite, kaj pojeste in popijete, tudi zaplešete ali pa samo poslušate. Ponudili vam bomo domačine Memory Lane in Šundr band iz Kranja, vmes ob 21:30, pa vas bo zabaval tudi Striptizer Miha (ki ga je k nam povabila Agencija LARS, ki bo s tem zaključila tudi festival ALA). Seveda je tu še svečana razglasitev rezultatov in žur do jutranjih ur.