Društvo Prijatelji Cerknega 30. avgusta prireja novo preizkušnjo za nežnejši spol

V soboto, 30. avgusta, ob 15h bo Društvo Prijateljev Cerknega vnovič organiziralo Ženski turistični rally. Prijave društvo zbira na www.zenskirally.si. Tudi tokrat bo tekmovalke trasa popeljala po čudoviti Cerkljanski, jim ponudila prelepe razglede in zanimive preizkušnje.

V ekipi morata biti polnoletni tekmovalki z lastnim registriranim in tehnično brezhibnim vozilom. Priporoča se, da se za to zabavno doživetje v družbi svoje dobre prijateljice, sorodnice ali sodelavke tekmovalke opremijo tudi z dobro mero dobre volje in že vnaprej pripravijo na tone smeha.

Ženski turistični rally je zabavna turistična prireditev, ki je že več kot desetletje zadnja pomembnejša poletna prireditev v Cerknem. Vsako leto se do petka pred tekmovanjem, ki je usmerjeno k promociji varne vožnje in zabavni preizkušnji za ženske, zbira prijave na spletni strani www.zenskirally.si, na facebooku in v nekaterih lokalih v Cerknem. Zmagovalke čakajo lepe nagrade, prav vse udeleženke pa odidejo z uporabnim darilom. Vsako leto društvo poskrbi tudi za večerjo in zabavo. Letos bo oder zasedel Simon.

Prireditev prireja Društvo za razvoj kraja Prijatelji Cerknega, ki skrbi za promocijo Cerkljanske in vsega dobrega, kar ima košček Slovenije ponuditi. Lansko leto je društvo zmagalo na tekmovanju za NAJ NVO 2013 po izboru javnosti v Upravni enoti Idrija.